In My Backyard – Musiken

Alla videos

Följ med på en resa genom Sverige där vi tillsammans med tio kända svenska artister lyfter fram platser där vi ser potential att bygga nya, billiga hyresrätter – hela vägen fram till valet den 9 september.

 

Maja Francis i Liljeholmen – In My Backyard 2018

Sverige behöver 30 000 nya hyresrätter till rimlig kostnad varje år. Se Maja Francis visa var man kan börja! In My Backyard 2018 – ett samarbete mellan Hyresgästföreningen och Universal Music.

Posted by In My Backyard on Sunday, January 14, 2018

Läs mer

 


Albin Gromer i Seved, Malmö

Resan genom Sverige fortsätter och platsen är nu Malmö. Albin Gromer intar området Seved och visar politiker ännu en plats där man kan bygga nytt och billigt.Tusentals har redan skrivit under kravet på ett beslut om 30 000 nya billiga hyresrätter i Sverige varje år. Gör det du också – på www.inmybackyard.se.

Posted by In My Backyard on Monday, January 29, 2018

Läs mer

 


Joel P i Vallastaden, Linköping

Nästa stopp är Linköping, och med oss har vi stans egna Joel P som framför sin låt "Moppemusch, Motorcykelskägg" i ett område där vi ser potential att bygga nytt och billigt omkring: Vallastaden. Band: Tor Sandell, Jonathan Svensson, Niklas Odelholm, Oliver Göthberg och Olle Borg (Rasto). Tusentals har skrivit under kravet på 30 000 nya billiga hyresrätter i Sverige varje år. Gör det du också – på www.inmybackyard.se.

Posted by In My Backyard on Monday, February 12, 2018

Läs mer

 


Christian Olsson i Borås

Resan fortsätter till Borås, den här gången tillsammans med Christian Olsson och hans energiska och gospelinspirerade toner. Som vanligt på en plats där vi ser potential att bygga nytt och billigt. Tusentals har skrivit under kravet på 30 000 nya billiga hyresrätter i Sverige varje år. Gör det du också – på www.inmybackyard.se.

Posted by In My Backyard on Monday, February 26, 2018

Läs mer

 


Amanda Winberg på Första långgatan, Göteborg

Nästa stopp är magiska Göteborg tillsammans med Amanda Winberg som framför sitt nya och hyllade singelsläpp 'Uber'. I vanlig ordning på en plats där vi ser potential att bygga nytt och billigt. Bra musik är kul, men bostadskrisen är akut. Tusentals har skrivit under kravet på 30 000 nya billiga hyresrätter i Sverige varje år. Gör det du också – på www.inmybackyard.se.

Posted by In My Backyard on Monday, March 12, 2018

Läs mer

 


Hurula i nya centrum, Kiruna

I en plats i Kiruna, tre kilometer öster om nuvarande centrum, planeras ett omfattande byggnadsarbete för att klara av en hel stadsflytt och pågående bostadsbrist. Hurula intar platsen och gör det han gör bäst: förmedlar råa känslor. Sverige behöver en bättre bostadspolitik. Första steget är ett beslut om 30 000 nya hyresrätter med rimliga hyror i Sverige – varje år. Få det att hända genom att skriva under på www.inmybackyard.se.

Posted by In My Backyard on Monday, April 9, 2018

Läs mer

 


Anton Hagman

Resan fortsätter till Västerås. Den här gången i sällskap av begåvningen Anton Hagman som framför sin fenomenala ‘Kiss You Goodbye’ – i vanlig ordning på en plats där vi ser möjligheten att bygga billiga hyresrätter för att tackla bostadskrisen.Bostadssituationen för unga är akut. För att lösa det måste vi bygga fler hyresrätter med rimliga hyror. Tusentals har skrivit under kravet på 30 000 nya i Sverige varje år. Gör det du också – på www.inmybackyard.se.

Posted by In My Backyard on Monday, April 23, 2018

Läs mer

 


Näääk & Nimo, Bromma flygplats

In My Backyard rullar vidare till Bromma tillsammans med hiphop-legendarerna Näääk & Nimo, som härmed även låter oss göra premiär för deras megasläpp 'Sanna mina ord'. I vanlig ordning på en plats där vi ser möjligheten att bygga billigt för att tackla bostadskrisen. I Bromma finns potential för hela 38 000 hyresrätter – om flygen flyttar. Bostadssituationen för unga är akut. För att lösa det måste vi bygga fler hyresrätter med rimliga hyror. Tusentals har skrivit under kravet på 30 000 nya i Sverige varje år. Gör det du också, på www.inmybackyard.se.

Posted by In My Backyard on Monday, May 7, 2018

Läs mer

 


Faråker i Örebro

Nästa stopp är Örebro, och med oss har vi Faråker med sin låt 'Jag vet allt om dig' – precis som alltid i ett område där vi ser potential att bygga nytt och billigt. Bostadssituationen för unga är akut. Tusentals har skrivit under kravet på 30 000 nya billiga hyresrätter i Sverige varje år. Gör det du också – på www.inmybackyard.se.

Posted by In My Backyard on Tuesday, May 22, 2018

Läs mer

 


Julia Adams i Helsingborg

Nu har vi kommit till Sverigeresans slutdestination. Den här gången besöker vi Helsingborgs Oceanhamnen tillsammans med Julia Adams, som gör ett starkt framförande av sin känslofyllda låt "R".Men In My Backyard är inte över. Vi fortsätter att engagera oss för fler hyresrätter med rimliga hyror, så håll utkik här på Facebook för kommande aktioner. Tusentals har skrivit under kravet på 30 000 nya i Sverige varje år. Gör det du också – på www.inmybackyard.se.

Posted by In My Backyard on Monday, June 4, 2018

Läs mer